Izberi ezik: Slovensko English Deutsche

Livarna Aluliv Kavčič d. o. o.

Naše glavne prednosti so kakovostni izdelki, ustrezno znanje, dolgoletne izkušnje in popolna prilagodljivost končnemu naročniku.

Kratka predstavitev in zgodovina podjetja

Podjetje Aluliv Kavčič d. o. o. je bilo ustanovljeno leta 2006, ko je podjetje Livarstvo Kavčič d. o. o. začelo tudi s tlačnim litjem aluminija.


Sedež podjetja je bil do leta 2015 v Dolah nad Idrijo. Ker so prostorske zmogljivosti z večanjem števila naročil in posledično strojev skozi leta postale premajhne, smo leta 2014 začeli graditi nove prostore za proizvodnjo in sicer v industrijski coni Logatec


Novi poslovni prostori so na lokaciji Obrtna cona Logatec so sodobnejši in predvsem večji, saj obsegajo kar 1400 m2. Imajo tudi odlično lokacijo (tik ob avtocesti Ljubljana-Koper).

 

Kontaktirajte nas za več informacij

 

Naši kupci

Čeprav naši največji kupci prihajajo iz Slovenije se z veliko hitrostjo širimo tudi na tuje trge. Znotraj EU že sodelujemo z naročniki iz Nemčije, Češke in Avstrije.

V zadnjih letih smo močno povečali delež prodaje v tujino in ga bomo v prihodnje zagotovo še povečali.

 

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.